Copii din ultimii ani, concepuți după calendarele menstruale sau sfaturile astrologilor?

Atenție! știrea asta e pentru aștea de se uită dimineața la horoscop, și în cazul în care crâcnește soțul sau iubitul ceva în timpul ăsta, sunt gata sa-i dea una cu paleta de muște peste mustață, spunând că aveau o muscă care tocmai îi intra în nas și l-au salvat de la o moarte prin intoxicare.
hai, cu siguranță știți câțiva oameni de ăștia fabuloși, nu?
Merg să iau masa de prânz. Televizorul micuț din bucătărie este pe Antena1. Printre alte știri, o aud și pe asta:

Nașteri programate, pentru ca bebelușul să fie într-o zodie dorită de părinți

Ho, hoo, nebunilor! pe bune??
De ce știrea asta de maxim penibilism în jurnalul orei 13?
Știam că avem o doză de idioțenie în noi înșine, ca oameni, dar nu până aici. Totuși, în știre, se mai specifică următoarele:
„Nimic nu e întâmplător, în zilele noastre. Nici măcar ziua naşterii sau zodia copilului. Hotărâte să aibă în casă „lideri” sau „luptători”, multe mame îşi programează atât momentul conceperii, cât şi naşterea.”

Luptători? cu cine fetelor? cu voi, mamele voastre? v-a cam luat curentul ăsta numit „lasă copilul să facă ce vrea”. Nu, scuzați, se numea Parrenting, sau cum să-ți intre copilul mai repede în depresie.”pe bune? îmi și imaginez o mamă care stă în pat cu soțul ei, omul se roagă două săptâmâni să primească și el ceva, dar nu, nu, „Iubitule, nu e timpul, mai așteaptă puțin!” După ceva timp, tot într-o seară, stau ei în pat la televizor și zbang, zdrang, notificare pe telefon, primită de la calendarul menstrual.
femeia:”hai dragule, acum e momentul, vom avea un băiețel de toată frumusețea, care se va naște în zodia pește, da pește, ai auzit bine!
hai, să vedem și declarația lui Dana, o mamă mai mult decât fixistă:
Mi-aș fi dorit în mod special să fie Leu. A fost Leu. Mi-am dorit să fie băiat. A fost băiat. Am avut de ales, practic, între 24, 25 și 26 și zic „nu, să fie fix pe 24”. dar nu regret nimic. Practic, a fost foarte bine, ne bucurăm acum de el. Este sănătos, este tot ce conteaza”, dezvăluie Dana.
Păi și ce dana, daca s-ar fi născut pe 26, ce avea? era mai puțin sănătos?
Stați, că dăm acu și de cremă articolului:
„Au fost şi cazuri când părinții au hotărât până şi ascendentul. Aici, ora devine importantă.
”La 3 dimineața, îmi amintesc de o doamnă, pentru că ascendentul este în Taur la acea ora și am mers noaptea, am operat-o și totul a decurs perfect”, dezvăluie doctorul Dumitrescu.
Aici ce mai e? idioțenie sau exces de zel?
Însă, astrologii văd diferit lucrurile.
”În momentul În care mămicile se gândesc la așa ceva, trebuie să se gandeasca în primul rând la compatibilitatea pe care o au ele cu copiii”, explică astrologul Mariana Cojocaru.”
Cumva schema de mai sus, a doamnei astrolog, a fost așa, pentru creduli în astre, basme sau Făt frumos nu?

Hai, asta cu aceasta compatibilitate a mamei cu al ei copil, a fost extraordinar de penibilă. Până la urmă, relația de compatibilitate ți-o creezi, nici de cum, nu ține de astre. Cine a văzut un copil incompatibil cu mama lui? asta în primii ani de viață până la creerea propriu-zisă a caracterului? oare, compatibilitatea nu ține de instinctul matern și de relația ta ca mamă/ familie cu pruncul?

Acum pe bune, am ajuns atât de penibili, lăsând la o parte glumele, încât îți e groază să te gândești la ideea în sine de concepere a unui copil, în halul ăstă. Și da, de ce să fie dată la televizor mizeria asta?Eu cred că da, este o idee foarte cretină tematica știrii. Nu sunt pro nașteri abuzive, dar nici așa. Unde naiba mai e echilibrul de care avem nevoie?

știre preluată de pe
observator antena 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *