Replica unui taximetrist, lovit de trenul””Auzi bă, daca nu vezi, trebuie să taci!!!”

Cobor din tren, la Sibiu, la 6.40, din cel ce vine de la Arad.
Caut o mașină de taxi, să merg acasă, împreună cu mama mea.
Ajungem la o mașină, domnul zice că nu ne ea din cauza câinelui, dar totuși urc, în ideea că totusi, ce nu fac ei pentru o cursă bună?
Scandal și groază… De ce dau eu iama, in masina lui? El poate sa decida singur ce oameni urcă aici, la el în mașina.
E ca și cum, el mi-ar fi dat buzna în casă…
Total aiurea ultima comparație, având în vedere că avea licență de taximetrist și vehiculul ăsta este până la urmă, un mijloc de transport PUBLIC.
Respectuos încerc să îi explic că nu e mașina lui personală, că aceasta, face parte din mijloacele de transport. Cred că nu are rost sa redau toată discuția, oricum, ne-a amenințat că ne dă jos și așa mai departe, dar ce a fost cel mai uimitor și pot spune ca fost o replică de cel mai prost gust și cu o tentă de “percepție închisă a minții, acută,”.
“Auzi băiete, eu dăcă aș fi în locul tău, aș avea gura mai mică și mi-aș tine parerile pentru mine.”
Totuși, era un om tânăr, dar, din păcăte închis din perspectiva exprimării opiniilor.
Dar prietene taximetrist, mașina asta nu e pusă doar în serviciul tău, și schiema asta cu selectarea clientelei nu stă tocmai așa simplu. Nu-mi place de moaca ta, hai, zboară jos.
În schimb, pe bune, felicitări pentru curățenie, a fost chiar curat.

Un gând despre „Replica unui taximetrist, lovit de trenul””Auzi bă, daca nu vezi, trebuie să taci!!!”


  1. Stii, indiferent ca era tanar sau mai putin tanar…perceptia asta o poate avea de la stiu eu ce bunic ori parinte cu sechele comuniste. Aici e defapt una din probleme. Indiferent de domeniu si aici nu vreau sa jignesc generatiile trecute, deci indiferent de domeniu se vor transmite in multe familii idei si obiceiuri comuniste, nesanatoase, izolat absolut idioate! Stiu ca nu e etic jurnalistic vorbind, insa eu vreau nume. Da, nu e corect sa plateasca toti angajatii firmei X dar o sesizare trebuie oricum facuta. Chiar daca te-a luat, taximetristu a manifestat comportament jignitor si omului i-ar trebui facuta o reclamatie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *