Fapta incultă a unui șofer de la Transpolosam

Iordache Petrică, dorește la 7.30 dimineața să plece de la Târgul Frumos către Sibiu. Realizează toate procedurile, rezervare la companie, informează că va fi însoțit de către un câine ghid, special dresat pentru nevăzători.
Zis și făcut, cei de la companie spun că îl așteaptă la autocar, totul fiind înregulă.
Ajunge Petre la autocar, când șoferul isterizat și plin de furia neagră a momentului, începe scandalul, făcând un tărăboi sonor că „eu nu vreau să primesc câini în autocarul meu” Petrică încearcă să-i explice situația, dar fără nici o șansă.
Șoferul se urcă în autocar, Petre, încearcă să-l urmeze. Urcă el pe scările autocarului, când … „dacă nu te dai jos, te iau la bătaie!” spuse „moș martin”. Petre încearcă să o dea la pace, dar degeaba.
Când dintr-o dată, bruta fără menajamente îi pleznește un șut Maiei, de zboară de pe scările autocarului.
Violența continuă, Petre fiind împins din autocar și lăsat în stradă, autocarul demarând în trombă.
Petre sună la 112, vine poliția, dar aceștia nu-l opresc pe șoferul autocarului în trafic.
În final, omul nostru a luat autocarul spre sibiu la ora 11, după ce a fost sunat de șofer pentru a-și cere scuze, l-a invitat la un suc, că „vai !mama mea! îmi pierd pâinea!”

După apariția materialelor televizate, Petre este sunat de către șofer și i-se spune:” Domnu petrică? lasă, o să vezi tu, ne vedem noi în altă parte, lasă, lasă, o să vezi tu! Ai apărut la televiziune spunând numai minciuni.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *