Interviu cu jurnalistul Marian Chiriac

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/297297465″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

 

Prin intermediul acestui interviu, prin faptul că acest om deschis și unul dintre cei mai onești jurnaliști cunoscuți de către mine a avut deschiderea de a-mi pune la dispoziție puținul lui timp liber, spune tot.

Marian Chiriac, jurnalist la Hotnews.

El nu se consideră un jurnalist de investigație, el se vede ca fiind un jurnalist universal, care ocazional mai scrie și anumite articole de ordin investigator.

Printre pasiunile lui se numără și alergatul, acesta participand la concursuri, maratoane. Aleargă aproximativ 70,80 km săptămânal. Ascultați interviul și descoperiți-l.

Am învățat atât de multe din această experiență.

În primul rând, fără să știu cine e prezent la acest seminar, a trebuit să-mi formulez intrebările aproape instant, doar pe baza firului discuției, acest lucru fiind deosebit de provocator.

Timpul de interviere a fost relativ scurt, in comparatie cu experienta anterioara, a trebuit să pun întrebările în așa fel în cât într-un timp scurt să obțin răspunsuri la toate curiozitățile mele.

Mulțumesc tuturor jurnaliștilor care sunt deschiși la astfel de colaborări, mulțumesc organizatorilor și nu în ultimul rând, profesorilor de la U.L.B.S, care au fost alături de noi și ne-au adus la cunoștiintă că acest eveniment va avea loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *